Home 9 Uitvaartverzorger

Uitvaartverzorger

In de moeilijke eerste dagen na het verlies van een dierbare komt er veel op u af. U moet over verschillende zaken nadenken. Zaken waar u wellicht nog nooit over heeft nagedacht. Een uitvaartverzorger speelt een belangrijke rol in de periode van rouw en afscheid en helpt u bij het maken van belangrijke keuzes. U hoeft het namelijk niet allemaal alleen te doen.

VanBetekenis biedt warme en liefdevolle uitvaartverzorging in Groningen en Drenthe. Onze uitvaartverzorgers zorgen voor een waardig afscheid en bieden ondersteuning en begeleiding aan nabestaanden.

Neem nu contact op

Wat doet een uitvaartverzorger?

Een uitvaartverzorger staat vanaf het allereerste moment van overlijden voor u klaar. Hij/zij is gespecialiseerd in het verzorgen van een persoonlijke, liefdevolle uitvaart. Een uitvaartverzorger komt bij u thuis, denkt mee over belangrijke zaken en komt met ideeën als u er zelf even niet uitkomt. Want ook dat hoort erbij. 

Een uitvaartverzorger helpt u en de familie bij het organiseren van een waardig afscheid en staat gedurende het hele proces voor u klaar: vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaartceremonie. Op deze manier wordt er een uitvaart geregeld die volledig past bij de wensen van de overledene en van de nabestaanden. 

Waarom kiezen voor uitvaartverzorging van vanBetekenis?

Het moment dat een dierbare overlijdt tot de uitvaart is een zware, intensieve periode. U moet belangrijke beslissingen maken en veel dingen regelen; van het opstellen van een rouwkaart tot het regelen van muziek voor de ceremonie. 

U hoeft niet alles alleen te doen; daarom zijn de uitvaartverzorgers van vanBetekenis er. Wij nemen u bij de hand en helpen u door deze zware week heen. Dit doen we door een luisterend oor te bieden, mee te denken en advies te geven. Bovendien zijn we altijd eerlijk en transparant over de kosten. We pakken niet ongezien een marge op de kist, bloemen etcetera, maar rekenen enkel de kostprijs. U weet altijd waar u aan toe bent.

Eerlijk over de prijs

We hebben geen belangen bij de keuzes die gemaakt moeten worden; u ontvangt dus altijd een eerlijke prijs.

Lokale uitvaartverzorging

Onze uitvaartverzorgers wonen in de gebieden waar ze werken. Ze kennen de weg en alle uitvaartcentra en begraafplaatsen.

Uitgebreide mogelijkheden

Een uitvaartverzorger doet zijn best om de uitvaart volledig te laten voldoen aan uw wensen, met aandacht voor kleine details die het verschil maken.

Uw wensen staan voorop bij vanBetekenis

Bij vanBetekenis staan uw wensen voorop. De lokale uitvaartverzorger neemt de tijd voor uw verhalen en is toegewijd aan het realiseren van een afscheid dat past bij de wensen en persoonlijkheid van uw overleden dierbare. En dat doen we altijd door middel van de Eerlijke Uitvaarten-methode. Dit betekent dat we transparant zijn over de kosten: het is altijd duidelijk wat elk onderdeel van de uitvaart kost. Bovendien rekenen we geen marges op producten en geven altijd onafhankelijk advies.

Is er plotseling een familielid overleden of bent u de persoon die een uitvaartverzorger gaat benaderen? Het team van vanBetekenis is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bel direct naar 050 – 211 1991 of stuur een bericht via de website.

Uw wensen staan voorop bij vanBetekenis

Bij vanBetekenis staan uw wensen voorop. De uitvaartverzorger neemt de tijd voor uw verhalen en is toegewijd aan het realiseren van een afscheid dat past bij de wensen en persoonlijkheid van uw overleden dierbare. En dat doen we altijd door middel van de Eerlijke Uitvaarten-methode

Is er plotseling een familielid overleden of ben jij de persoon die een uitvaartverzorger gaat benaderen? Het team van vanBetekenis is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bel direct naar 050 – 211 1991 of stuur een bericht via de website.