Home 9 Uitvaarten

Liefdevolle uitvaarten in Groningen en Drenthe

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet u veel regelen. U kunt een deel hiervan uit handen geven aan een uitvaartverzorger. Deze helpt u bij het maken van belangrijke beslissingen en zorgt voor een persoonlijk afscheid. VanBetekenis Uitvaartzorg helpt bij het regelen van uitvaarten in Groningen en Drenthe. We zijn altijd transparant over de kosten en werken met alle verschillende uitvaartverzekeringen.

Neem nu contact op

Persoonlijke uitvaarten in Groningen en Drenthe

Elke uitvaart is uniek, net als elk leven uniek is. Onze lokale uitvaartverzorgers hebben jarenlange ervaring in het regelen van uitvaarten in Groningen en Drenthe. We luisteren naar uw verhalen en herinneringen en vertalen deze naar een persoonlijk afscheid. Of de wens van de overledene een begrafenis of een crematie is; wij zorgen ervoor dat de uitvaart volledig aansluit bij de wensen van u en uw dierbare.

Onze lokale uitvaartverzorgers zijn bekend in Groningen en Drenthe en geen rouwcentrum of begraafplaats is ons onbekend.

Kosten van een uitvaart

Een belangrijk onderdeel: de kosten van een uitvaart. Het is fijn om van tevoren ongeveer te weten hoeveel een uitvaart gaat kosten. Bij vanBetekenis Uitvaartzorg zijn we altijd transparant over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De kosten voor uitvaarten zijn onder andere afhankelijk van:

  • Keuze tussen begrafenis of crematie
  • De locatie
  • Type dienst
  • Bloemen
  • Kist
  • Rouwkaarten
  • Advertentie
  • Rouwvervoer
  • Catering
  • Condoleance

Lees hier meer over de kosten van een uitvaart.

 

Wat moet ik regelen bij een uitvaart?

Als een dierbare komt te overlijden, moet u plots veel regelen. U moet een datum en locatie voor de uitvaart kiezen, rouwkaarten opstellen en een rouwadvertentie plaatsen. Onze uitvaartverzorgers nemen zoveel mogelijk zorg uit handen. We helpen u bij het maken van belangrijke keuzes en zorgen dat de uitvaart aansluit bij uw wensen en die van de overledene.

Wij regelen onder andere:

1

Het verzorgen van de opbaring inclusief laatste verzorging

2

De kennisgeving, inclusief rouwkaarten en een advertentie

3

De plechtigheid, crematie en condoleance

Een uitvaartverzorger zorgt ervoor dat alles goed geregeld is, zodat u zich kunt concentreren op het afscheid nemen.

Uitvaart regelen? Neem contact op met vanBetekenis

Heeft u hulp nodig bij het regelen van een uitvaart in Groningen of Drenthe? Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen en begeleiden in deze moeilijke tijd. Daarnaast zijn we aangesloten bij het platform met alle échte eerlijke uitvaartondernemers. Bel ons op 050 – 211 1991 voor direct contact of maak een afspraak voor een voorbespreking waarin u uw uitvaartwensen kunt opstellen.