Voorbespreking

Voorbespreking

In veel situaties kan het fijn zijn om eens na te denken over hoe je zou willen dat jouw uitvaart of die van je partner er uit zou komen te zien. Soms is een overlijden aanstaande, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat ouders op leeftijd komen en de kinderen graag willen dat er over nagedacht wordt. We komen graag eens bij je langs (of jij komt bij ons) om jouw uitvaartwensen in kaart te brengen. We vertellen je dan wat er allemaal mogelijk is en ook wat dat dan zou kosten.

Verzekeringen
Meestal kijken we ook de verzekeringen even na. Je weet dan op welk geld je kunt rekenen en wat eventueel nog bij gespaard of verzekerd moet worden.

Verslag voorbespreking
Je ontvangt van ons na de voorbespreking een verslag waarin we vertellen hoe de uitvaart eruit kan komen te zien. Jouw wensen ziet u hierin dan natuurlijk terug. Daarnaast krijgt je een vrij gedetailleerde opgave van de kosten.

We adviseren altijd om dit verslag bij je verzekeringspapieren te leggen zodat het bij een overlijden gemakkelijk gevonden kan worden. Wij bewaren natuurlijk ook een verslag.

Mocht er na de voorbespreking iets veranderen – en dat kan natuurlijk heel gemakkelijk – dan kunnen we heel eenvoudig het verslag aanpassen aan de nieuwe wensen of noodzakelijkheden.

Voorbespreking aanvragen
Je kunt een voorbespreking aanvragen via het contactformulier op de website. Je kunt daarbij ook jouw voorkeur voor een uitvaartverzorger aangeven. Maar gemakkelijker is het om rechtstreeks met de uitvaartverzorger van jouw keuze te bellen. Kijk voor de telefoonnummers bij het contactformulier.