Voorbespreking

In veel situaties kan het fijn zijn om eens na te denken over hoe u zou willen dat uw uitvaart of die van uw partner er uit zou komen te zien. Soms is een overlijden aanstaande, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat ouders op leeftijd komen en de kinderen graag willen dat er over nagedacht wordt. We komen graag eens bij u langs (of u komt bij ons) om uw uitvaartwensen in kaart te brengen. We vertellen u dan wat er allemaal mogelijk is en ook wat dat dan zou kosten.

Verzekeringen

Meestal kijken we ook de verzekeringen even na. U weet dan op welk geld u kunt rekenen en wat eventueel nog bij gespaard of verzekerd moet worden.

Verslag voorbespreking

U ontvangt van ons na de voorbespreking een verslag waarin we vertellen hoe de uitvaart eruit kan komen te zien. Uw wensen ziet u hierin dan natuurlijk terug. Daarnaast krijgt u een vrij gedetailleerde opgave van de kosten.

We adviseren altijd om dit verslag bij uw verzekeringspapieren te leggen zodat het bij een overlijden gemakkelijk gevonden kan worden. Wij bewaren natuurlijk ook een verslag voor u.

Mocht er na de voorbespreking iets veranderen – en dat kan natuurlijk heel gemakkelijk – dan kunnen we heel eenvoudig uw verslag aanpassen aan de nieuwe wensen/noodzakelijkheden.

Voorbespreking aanvragen

U kunt een voorbespreking aanvragen via het contactformulier op de website. U kunt daarbij ook uw voorkeur voor een uitvaartverzorger aangeven. Maar gemakkelijker is het om rechtstreeks met de uitvaartverzorger van uw keus te bellen. Kijk voor de telefoonnummers bij het contactformulier aan de linkerzijde.

Wilt u meer weten over de voorbespreking?